Blocks throw

Välj Variant

Blocks throw

Blocks pleddet er både diskret og fantastisk. Designet er inspirert av byen Praha med sin karakteristiske dekorative Art Nouveau stil. Mønsteret er underspillt, asymmetrisk, elegant og med et yndefuldt uttryk.
Pleddet fås i to fargekombinasjoner begge med en naturligt look. Blocks er vevd av 100% superfin bærekraftig alpakkaull.

Pleddet er vevd av fantastisk myk og bærekraftig baby alpakkaull. Å veve tekstiler av alpakkaull er en tradisjon i Peru, som går helt tilbake til Inka-tiden. Alpakkafibrene er mykere, mer slitesterke og varmere enn andre naturfibre. Pleddet nupper minimalt og bevarer det flotte uttrykket i mange år fremover. I pleddet er det benyttet 100% bærekraftig baby alpakkaull som er den fineste sortering av alpakkaull. Bedre kan det ikke bli. Elvang er fair trade sertifisert på høyeste nivå hos World Fair Trade Organization (WFTO). Det er en garanti for at pleddet er fremstilt under rette forhold for miljø, mennesker og dyr.

Materiale: 100% baby alpakkaull
Vekt: ca. 740 gram
Str.: 130x200 cm

Vi anbefaler rens.


Pris 2150,00 kr


   Alltid personlig service
   Bestill via e-post / telefon
   Du får alltid korrektur innan bestillingen blir bindende

Antall


Produktfarge

Beige/brown


Total pris kr

Vis utregning

Pris

Spør oss


Om: Blocks throw
stk.

   48 12 40 10
   post@follosport.noElvang Denmark

Elvang Denmark er et dansk designfirma som spesialiserer seg i eksklusive stoffer laget av alpakkaull.

Elvang representerer det beste fra begge verdener: den peruanske tradisjonen for å produsere eksklusive alpakka-ulltekstiler og skandinavisk design basert på prinsippene for etisk handel.

Elvang er et garantert rettferdig medlem av World Fair Trade Organization (WFTO).


Vis samtlige produkter fra Elvang Denmark
Artikkelnummer 60007-Beige/brown
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva.