Lykt T7M 400lm, ES

LED LENSERs T7M, som har fått nytt navn etter den populære MT7, er enkraftig taktisk lommelykt med en unik glassknuser på bakdelen. Med T7M kan du bruke Smart Light TechnologyT-systemet til å velge mellom konstant lysintensitet eller kontinuerlig synkende lysstyrke for å få lengre driftstid. Focus LockT-systemet hindrer lyktehodet i å bevege seg når du hylstrer og trekker i løpet av dagen - et must for uniformerte profesjonelle. Den taktiske lommelykten T7M har hele pakken: Den er lyssterk, kraftig og kommer med åtte lysinnstillinger.


Pris 680,00 kr


   Alltid personlig service
   Bestill via e-post / telefon
   Du får alltid korrektur innan bestillingen blir bindende

Antall


Produktfarge

Sort


Total pris kr


Vis utregning

Pris

Spør oss


Om: Lykt T7M 400lm, ES
stk.

   48 12 40 10
   post@follosport.noLedlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Artikkelnummer LL9807M
Emballasje Eske
Prisinformasjon Alla priser är NOK ekskl. mva.