Om oss

For oss er personlig samarbeid viktig. Sammen løser vi dine oppgaver!

Vi er totalleverandør av profilartikler. Med egenproduksjon og eget trykkeri er vi fleksible, raske og løser daglig store og små utfordringer for våre kunder.
Vår nettside er et godt startsted med tusenvis av søkbare produkter. Vi kan levere over hele landet. Hos oss vil du oppleve personlig service, fleksibilitet, gode priser og dyktige medarbeidere.
Follo Sport har eget utstyr for å lage transfermerker og 3 doble varmepresser, capspresse, print av bannere, roll ups klistremerker og all kutt av folie for vindusreklame o.l. Vi lasergraverer på treverk, glass, plast, metall, lær osv. med våre 2 moderne lasergraveringsmaskiner. Alt i eget hus, roll ups på dagen er fullt mulig:-). Vi har også egen 16 farger brodering og leverer små og store kvanta raskt og rimelig.
Alt dette i vår hyggelige lokale sportsbutikk på Sofiemyr, hvor vi også har showrom for profilartikler. Kom gjerne innom for en god handel. Vi vektlegger personlig service, fleksibilitet, gode priser og muligheten for særdeles hurtige leveranser.

Mvh
De verdiskapende individer i Follo Sport avd.profil